Heipsan! Tänään kun koulusta tulin, nii ensimmäisenä aloin opettaa Minnille uutta temppua, joka sitten onnistuikin loppujen lopuksi ihan hyvin! Temppu on 'ramppi', elikkä kun sanoo ramppi niin Minni laittaa etutassunsa pahvilaatikon päälle 8). Siinä sitten tuli käytyä koirien kanssa ulkona palloa heittelemässä, tosin ei se neiti kauaa jaksanut pihalla olla kun alkoikin jo palelemaan, ja löysinkin sitten koirat ulko-oven edestä sisälle pyrkimässä :D. Sen jälkeen meninkin sitten tallille Parista hoitamaan ja ratsastamaan. Poni käyttäyty ihan asiallisesti tallissa että kentällä, lukuun ottamatta pieniä vihreitä miehiä kentän laidalla. Tehtiin siinä sitten asetuksii, tempon muunnoksia ja siirtymisiä. Alussa ei meinannut millään kuunnella - kaikista mieluisten ois vaa juoksennellut pitkin kenttää Paris. Mutta lopuksi teki siirtymiä ja ihan hienostikkin 8). Laukkaa en rohjennut kokeilla, koska hokkeja oli tippunut takasen jaloista sen verran paljon, että ei olisi varmaan pystyssä pysynyt jos laukkaamaan oltaisiin alettu. Illalla sitten kun kotiin tulin tallilta, laittelin aamuksi valmiiksi tarvikkeet Venlan lähtöä varten, ku lähtee synnyttämään Helsinkiin.

Ja tämmösiä kuvia sain sitten napsastua tän päivän aikana :) [ ja kyllä, kuvat on aika laatupommeja, mutta älkää siitä välittökö :) ]

Tälläsellä tekstillä minä aloitin omalta osaltani tämän blogin teon, tällä kertaa tuli valitettavasti näin lyhyt. Pitäkääs peukkuja että kuvat näkyy, nimittäin nyt tässä vaiheessa näyttää siltä että kuvat ei näkyiskään. Kiitosta kun jaksoit lukea, ja toivottavasti jäät jatkossakin seurailemaan blogi merkintöjämme 8)

T: Ullis